Komentara: 0
Pregleda: 1362

Promocija Avalanche risk snow festivala u centru grada

27.10.2015. u 12:25h
Izvor: RTV City
Promocija Avalanche risk snow festivala u centru grada

Udruženje građana „Friška Gora“ iz Novog Sada započelo je inicijativu pre 3 godine sa idejom da se okupe svi ljubitelji ekstremnih sportova.

Cilj udruženja je da promovišu sport i druženje, i sa tom vizijom u subotu u Subotici su započeli svoju turneju koju zatim nastavljaju u Beogradu, Novom Sadu, Podgorici itd. Jedan od ciljeva udruženja jeste da  u srednjim školama kroz javne časove na temu zimskih ekstremnih sportova približe srednjoškolcima ovaj vid sporta na bezbedan način.

Promocija Avalanche risk snow festivala u centru grada

U decembru u Spensu UG „Friška Gora“  biće domaćini spektakla gde će se publici predstaviti ekstremni snouborderi i skijaši, tokom januara i marta organizuju Avalanche risk snow fest u Francuskim Alpima gde očekuju preko 500 skijaša iz naše zemlje. 

Udruženje  građana „Friška Gora“ se zalaže i za vraćanje snoubordinga i skijanja na sportsku scenu u Srbiju. Ranijih godina se veća pažnja poklanjala zimskim sportovima, što se u poslednje vreme promenilo. Promocijom u centru Subotice za cilj su imali približavanje zimskih ekstremnih sportova našim sugrađanima i svim ljubiteljima ovih sportova kako bi se animiralni da se oprobaju u istim.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1362
Povezane teme

ekstremni sportovi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.