Komentara: 1
Pregleda: 1986

Promocija knjige "Država i društvo" prof. dr Vukašina Pavlovića

21.11.2012. u 15:11h
Izvor: RTV Yueco
Na tribini Politea, koja će biti održana sutra od 18 časova u sali Arhus centra na Otvorenom univerzitetu, biće predstavljena knjiga „Država i društvo“ profesora Fakulteta političkih nauka dr Vukašina Pavlovića.
Promocija knjige "Država i društvo" prof. dr Vukašina Pavlovića

Pisano u najboljoj politikološkoj i pravnoj tradiciji, ovo uzbudljivo naučno štivo istovremeno je i svedočanstvo o zrenju ne samo jednog osobenog teorijskog, nego i aktivnog, praktičkog angažovanja u poslovima od javnog interesa. Njegova druga knjiga, ,,Politička moć'' usmerava kategoriju moći u grupu vrlo kompleksnih, ali i suštinski spornih pojmova.

To su pojmovi koji su istovremeno bitni i neophodni za analizu društvenih i političkih pojava i procesa, ali koji neizbežno izazivaju neprekidne rasprave o tome šta se pod njima podrazumeva. Na tribini će pored autora, govoriti recezenti knjige, dr Čedomir Čupić i dr Ilija Vujačić, profesori Fakulteta političkih nauka i dr Boško Kovačević, profesor Univerziteta Singidunum. Tribinu će voditi Dušan Torbica.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1986
Povezane teme

tribina politea

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.