Komentara: 4
Pregleda: 1555

Promocija knjige "Moj vetar banatski" Jelene Milić u petak u "Lifki"

03.03.2022. u 13:43h
Izvor: Subotica.com
Promocija zbirke poezije naše sugrađanke Jelene Milić "Moj vetar banatski" održaće se u petak, 4. marta, u 16:30 časova u Art bioskopu "Lifka".
Promocija knjige "Moj vetar banatski" Jelene Milić u petak u "Lifki"

„Moj vetar banatski“ Jelene Milić je knjiga poezije o nežnosti u ljubavi. Svojevrsna oda poetesinom predmetu voljenja. Oda ljubavi koja prožima čitavo njeno krhko biće i zov pesama čekalica koje otpuštaju ljubav i dotiču prstima od najfinijih materijala.

- Vetar je simbol poetesine ravnice i podneblja gde je nastanjena. Poetesa sa neskrivenim mirom peva o svojoj bezgraničnoj privrženosti zemlji sa koje je potekla. Voli prirodu svakim svojim stihom i voli Njega. Voli ples u kom se pronašla. U svakom momentu je spremna da zapleše sa Vetrom - rekla je Nataša Bundalo Mikić, recenzent. - Muzika koja prožima ovu finu liriku koja teče, dok poeziju Jelene Milić doživljavamo i dotičemo osećajima je – Karuzo. Melodija te prelepe italijanske pesme promiče svakim stihom. Ovu poeziju čitamo u jednom dahu, ne na mahove nego celu i cela je lepa. Setna i lepa.

Moderator promocije će biti glumac Vladimir Grbić, poeziju će govoriti Emir Ibrahimović, a muziču pratnju će upriličiti Bojan Temunović i prijatelji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1555
Povezane teme

promocija knjige

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.