Komentara: 0
Pregleda: 3106

Promocija knjige „Vanvremena”

17.03.2013. u 19:23h
Izvor: SuMedija
U prepunoj Velikoj sali Saveza strukovnih društava i udruženja, sinoć je svoj prvenac promovisala subotička pesnikinja Dijana Uherek Stevanović.
Promocija knjige „Vanvremena”

Knjiga nosi naziv „Vanvremena”, a pesme su ljubavno antologijskog žanra.

Pesnikinja Dijana Uherek Stevanović je inače učiteljica u Osnovnoj školi „Miroslav Antić” na Paliću, član je i Društva učitelja Subotice, a ova knjiga je njen prvenac.

Gosti večeri bili su poznati pesnici i Dijanini prijatelji među kojima Simo Golubović, Suzana Krivokapić, Tode Nikoletić, Deni Deni, Aleksandra Bubulj, Janoš Sekereš Jáne, Sofija Gerdijan, Predrag Opalic, Milovan Miković, kao i njeni učenici gitarista Jelena Dubovi, i plesni par Kopunović-Valentin Horvat.

Izvor: SuMedija
Promocija knjige "Vanvremena" Promocija knjige "Vanvremena" Promocija knjige "Vanvremena" Promocija knjige "Vanvremena" Promocija knjige "Vanvremena" Promocija knjige "Vanvremena" Promocija knjige "Vanvremena" Promocija knjige "Vanvremena"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3106
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.