Komentara: 0
Pregleda: 1866

Promocija kulture vežbanja, fizičke aktivnosti i značaja zdravog načina života večeras na Prozivci

07.09.2022. u 13:34h
Izvor: Subotica.com
Pod sloganom "Jaka porodica - jaki ljudi" realizuje se šesta sezona karavana "Aktivnije Srbije", čiji je cilj podizanje svesti građana o važnosti fizičke aktivnosti. I ne samo građana već i vaspitanje dece o značaju fizičke aktivnosti i vežbanja. Manifestacija se održava večeras od 18 časova na platou kod bazena Prozivka.
Promocija kulture vežbanja, fizičke aktivnosti i značaja zdravog načina života večeras na Prozivci

Projekat „Aktivnija Srbija“ ima za cilj promovisanje kulture vežbanja, edukacije građane Srbije, kao i podsticanja  na aktivnost i razmenu iskustava, podižući svest o važnosti zdravog i aktivnog života, nastojeći, istovremeno menjati negativne trendove koji nas čine sve nezdravijom i gojaznijom nacijom - poručuju organizatori.

- Posebnu pažnju posvetili smo mališanima uzrasta od 3 do 11 godina, koji imaju prilike da na kreativan i zabavan način budu fizički aktivni - objašnjavau organizatori. - Dok roditelji vežbaju na jednom delu, njihova deca od 5-9 godina će se  takmičiti u zanimljivim diciplinama  "Smart izazov i avantura" tima.

Promocija kulture vežbanja, fizičke aktivnosti i značaja zdravog načina života večeras na ProzivciPrijavite se na  sajtu "Aktivnija Srbija" i očekuje vas odlična zabava  i nasmejana ekipa. Trening  vode Miljan Janićijević i Milan Ninić, instruktori i članovi tima "Aktivnije Srbije".

Od 18 časova održaće se kreativan radionica sa junacima zza najmlađe (3-6 godina), kao i "Skok u sport" takmičenje za decu uzrasta od 6 do 9 godina.

Podršku projektu pružili su Ministarstvo omladine i sporta, Ministarstvo zaštite životne sredine,   Sportski savez Subotice i Savez "Sport za sve" Subotice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1866
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.