Komentara: 2
Pregleda: 14623

Promocija novog Volkswagen Up! vozila u Subotici

16.09.2016. u 15:31h
Izvor: PR tekst
Promocija novog Volkswagen Up! vozila će se održati tokom sutrašnjeg dana u našem gradu, na više lokacija.
Promocija novog Volkswagen Up! vozila u Subotici

Promocija i testiranje vozila će se održati u subotu, 17. septembra, u Retail parku Shoppi u periodu od 15 do 20 časova, na Paliću (u sklopu manifestacije "Berbanski dani") u periodu od 15 do 19 časova i na prostoru ispred kafića Via Del Porto (Rudić ulica), u periodu od 20 do 22 časa.

Organizovano je i postavljanja selfi slika sa vozilom Up! na Instagram, radi učestvovanja u nagradnoj igri za neku od predviđenih poklona (VW selfi štap, Novi up! šolja za kafu, Novi up! antistress loptica, Novi up! polo majica)

Promocija novog Volkswagen Up! vozila u Subotici

Akcijska cena za Novi up! kreće od 8.990 evra, dok je cena u saradnji sa Porsche Mobility 8.190 evra.

Na raspolaganju je mnogo boja u kojima Up! može da stigne, a novina je da se može posebno odabrati jedna od tri boje za krov i napraviti kombinacija po izboru kupca.

Aplikacija „Maps+More“ omogućava da se infotainment sistemom upravlja telefonom ili tabletom. Na ovaj vozač ima sve podatke o vožnji, navigaciju, Bluetooth „hands free“ telefoniranje, kao i „Think Blue Trainer“ koji pomaže da se još više smanji potrošnja gorica. Svaki Up! stiže opremljen tempomatom, parking senzorima, svetlima za maglu i „City Emergency Brake“ sistemom!

Izvor: PR tekst
Promocija novog Volkswagen Up! Promocija novog Volkswagen Up! Promocija novog Volkswagen Up! Promocija novog Volkswagen Up! Promocija novog Volkswagen Up! Promocija novog Volkswagen Up! Promocija novog Volkswagen Up! Promocija novog Volkswagen Up!
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 14623
Povezane teme

auto kuća tasić

volkswagen

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.