Komentara: 1
Pregleda: 3721

Promocija odbojke za devojčice kroz akciju "Ostavi mobilni i uzmi loptu"

24.06.2020. u 12:23h
Izvor: Subotica.com
Promocija odbojke za devojčice kroz akciju "Ostavi mobilni i uzmi loptu"

Ženski odbojkaški klub "Subotica" pokreće akciju "Ostavi mobilni i uzmi loptu" koja ima za cilj da se što veći broj devojčica, uzrasta od 7 do 16 godina, odvoji od mobilnih telefona, tableta i drugih uređaja i upozna sa odbojkom.

- Veliki broj dece sedi kod kuće, uz minimalne fizičke aktivnosti. Pogotovo smo primetili po našim devojčicama iz kluba da su, posle ovog teškog perioda, još više željne lopte i druženja. Naša akcija je osmišljena tako da odradimo nekoliko treninga na tri lokacije, gde će svako dete moći da gleda trening na otvorenom, ali i da se pridruži i trenira sa nama - kažu iz ŽOK "Subotica".

Promocija odbojke za devojčice kroz akciju "Ostavi mobilni i uzmi loptu"Prvi trening na otvorenom održaće se u četvrtak, 25. juna, na terenima kod picerije "Nirvana" na Teslinom naselju, od 17 do 19 časova, dok će se drugi i treći trening održati u parku preko puta "Vitoroga" na Prozivci u petak, 26. juna, od 17 do 20 časova i u subotu, 27. juna, od 10 do 12 časova. Četvrti trening biće takođe u subotu, ali na peščanim terenima kod kafića "Plaža" na Paliću, gde će doći sve selekcije ŽOK "Subotica" koje će trenirati i igrati odbojku od 16 časova pa do uveče.

- Za trening ne morate da se prijavljujete dovoljno je da dođete u najavljeno vreme na pravu lokaciju i da ste u opremi u kojoj možete da odradite trening - poručuju iz ŽOK "Subotica".

Promocija odbojke za devojčice kroz akciju "Ostavi mobilni i uzmi loptu"U slučaju lošeg vremena ili pomeranja termina održavanja treninga, svi zainteresovani biće obavešteni putem sajta ili društvenih mreža kluba.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 3721
Povezane teme

ženska odbojka

rekreacija

ženski odbojkaški klub subotica

bavljenje sportom

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.