Komentara: 4
Pregleda: 1842

Promocija romana "Kakofonija" u Književnom klubu "Danilo Kiš"

19.08.2021. u 11:30h
Izvor: Subotica.com
Promocija romana "Kakofonija" autorke Katarine Sarić održaće se u petak, 20. avgusta, u Književnom klubu Fondacije "Danilo Kiš", s početkom u 19 časova. Ulaz za sve zainteresovane je besplatan.
Promocija romana "Kakofonija" u Književnom klubu "Danilo Kiš"

Umetnica i književnica iz Crne Gore, Katarina Sarić će, u okviru svoje panonske turneje, predstaviti svoj novi roman "Kakofonija" subotičkoj publici u prostorijama Fondacije "Danilo Kiš".

Roman predstavlja neobično zanimljiv prikaz jedne crnogorske porodice, na direktan i otvoren način priča o odnosima u porodici, istoriji, sudaru mlađih generacija sa autoritetom starijih članova, te predstavlja skup više priča koje se nadovezuju jedna na drugu.

Premijerno je predstvaljen u Budvi na festivalu "Knjiga Feral", a biće predstavljen i na ovogodišnjem Beogradskom sajmu knjiga.

Katarina Sarić je rođena 1976. godine, diplomirala je filozofiju na Filozofskom fakultetu u Nikšiću, a potom je diplomirala jezik i južnoslovensku književnost, dok svoje postdiplomske studije zavšava na Fakultetu političkih nauka u Podgorici. Piše društveno angažovanu poeziju, prozu i esejistiku, autorka je 11 samostalnih izdanja, a njena dela su nagrađivana i prevođena na više jezika.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 1842
Povezane teme

promocija knjige

Fondacija Danilo Kiš

promocija romana

književni klub

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.