Komentara: 21
Pregleda: 40162
Foto

Pronađen leš na gradilištu Pozorišta

30.11.2015. u 14:13h > 17:54
Izvor: Subotica.com
U podrumu na gradilištu novog dela zgrade Narodnog pozorišta danas oko podne pronađeno je beživotno telo čiji je identitet za sada nepoznat, saznaje portal Subotica.com
Pronađen leš na gradilištu Pozorišta

Kako saznajemo sa lica mesta, leš je slučajno pronašla grupa studenata arhitekture Fakulteta tehničkih nauka, koji su u pratnji profesora obilazili gradilište Pozorišta.

Telo je prva primetila profesorka koja je sišla u podrumske prostorije. Kako nije znala o čemu se tačno radi, pozvala je čuvara gradilišta, koji je odmah potom pozvao policiju.

- Prizor je bio zaista strašan, u podrumu ima vode i telo je bilo u jako lošem stanju - kratko su u izjavi za Subotica.com rekli vidno uznemireni posetioci.

Pronađen leš na gradilištu Pozorišta

Pronađen leš na gradilištu Pozorišta

Uviđaj su izvršili tužilac Višeg javnog tužilaštva i pripadnici Policijske uprave u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Uviđaj povodom pronalaska beživotnog tela u podrumu Narodnog pozorišta u izgradnji Uviđaj povodom pronalaska beživotnog tela u podrumu Narodnog pozorišta u izgradnji Uviđaj povodom pronalaska beživotnog tela u podrumu Narodnog pozorišta u izgradnji Uviđaj povodom pronalaska beživotnog tela u podrumu Narodnog pozorišta u izgradnji Uviđaj povodom pronalaska beživotnog tela u podrumu Narodnog pozorišta u izgradnji Uviđaj povodom pronalaska beživotnog tela u podrumu Narodnog pozorišta u izgradnji Uviđaj povodom pronalaska beživotnog tela u podrumu Narodnog pozorišta u izgradnji Uviđaj povodom pronalaska beživotnog tela u podrumu Narodnog pozorišta u izgradnji
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 40162

Povezana vest

Povezane teme

Policija Subotica

Narodno pozorište

uviđaj

beživotno telo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.