Komentara: 49
Pregleda: 11052

Pronađen mučeni pas u fazi raspadanja

19.11.2013. u 15:52h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Subotičkoj policiji juče je prijavljeno da je u Kelebijskoj šumi u blizini veštačkog jezera Majdan, pronađen uginuli pas.
Pronađen mučeni pas u fazi raspadanja

Policijski službenici izvršili su uviđaj i tom prilikom je utvrđeno, da je pas vezan za drvo duži vremenski period i da je u fazi raspadanja.

Policija preduzima radnje iz svoje nadležnosti i protiv odgovornih lica biće podnete krivične prijave za krivično delo ubijanje i mučenje životinja, kvalifikovano od strane tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici.


Kako prenosi drugi mediji, subotičkom azilu “Alex” sinoć je stigla jeziva fotografija psa koji je obešen i spaljen visio na drvetu. Zaprepašćeni ovim prizorom javili su sve policiji i nadležni bi trebalo da izađu na teren u toku dana.

- Tokom jučerašnjeg dana u inbox našeg profila stigla je uznemirujuća fotografija obešenog i spaljenog psa u okolini subotičkog izletišta jezera Majdan-Kelebija – pričaju u azilu “Alex”.

Devojka koja je prosledila poruku je u popodnevnim časovima šetajući se naišla na potresan prizor, uslikala ga i prosledila tražeći pomoć. Ljudi iz azila kontaktirali su nadležne, ali i novinare kako bi se ovakvim užasima stalo na kraj, prenosi portal zivotinje.rs.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 49
Pregleda: 11052
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.