Komentara: 1
Pregleda: 444
Foto

Proširuje se gasovodna mreža u dužini od 15km, radovi započeli na Kelebiji

22.08.2024. u 10:15h
Izvor: Subotica.com
Radovi na proširenju gasovodne mreže započeli su u naselju Kelebija nakon čega će biti realizovani u još osam mesnih zajednica. Priključenje na mrežu novih korisnika očekuje se početkom naredne godine.
Proširuje se gasovodna mreža u dužini od 15km, radovi započeli na Kelebiji

Radna mehanizacija trenutno je u Graničarskoj ulici u kojoj će biti izvedena distributivna mreža u dužini od 800 metara. Osim stanovnika ove ulice, priliku da se priključe na ovu mrežu imaće i oni koji žive u ulicama 4. jula, Lovačka, Zelena i Topola.

- Kelebija je naselje u koje se ljudi sve češće doseljavaju. Nekada su u ovim ulicama bile samo vikendice, a sada su to porodične kuće za stanovanje. Izbor je pao na Kelebiju zato što nam je pristigao veliki broj zahteva za priključenje na gas - objašnjava direktorka JP "Suboticagas", Timea Horvat Radulović Molim građane Kelebije za strpljenje tokom trajanja radova, ulice su uske i obrasle u rastinje, a radne mašine moraju da prođu.

Proširuje se gasovodna mreža u dužini od 15km, radovi započeli na KelebijiGrađani će i dalje moći da podnesu zahtev a priključenje plate na više rata. Koja je procedura i koju dokumentaicju treba da pgrađani pripreme mogu da saznaju u JKP "Suboticagas", na adresi sedišta preduzeća (Jovana Mikića 58) ili putem telefona 024/641-213, 0800/100-202.

- Do kraja avgusta već imamo 300 zahteva za priključenje na gas, među njima je i 10 stambenih zgrada - dodaje Horvat Radulović.

Osim u ovoj, proširenje distributivne mreže biće realizovano u još osam mesnih zajednica u ukupnoj dužini od 15 kilometara. Takođe, kako najavljuju nadležni, u okviru istog projekta radiće se i 4 km produžetaka.

- Sa radovima smo počeli u MZ "Kelebija", a potom će se oni realizivati i u naseljima Peščara, Novo selo, Zorka, Dudova šuma, Železničko naselje, Makova sedmica, Aleksandrovo i Palić -precizira zamenica gradonačelnika, Čila Goli - Ukupna vrednost svih radova je oko 24 miliona dinara.

Proširuje se gasovodna mreža u dužini od 15km, radovi započeli na Kelebiji

Po završetku svih radova i aktiviranju mreže, biće omogućen priključak za 630 novih korisnika.

- Kada se završe kompletni radovi uslediće probni rad i aktiviranje mreže, a potom će građani moći da podnose zahteve za priključenje. To će najverovatnije biti početkom sledeće godine, ali sve zavisi od vremenskih uslova - zaključuje Horvat.

Izvor: Subotica.com
Izgradnja gasovodne mreže na Kelebiji Izgradnja gasovodne mreže na Kelebiji Izgradnja gasovodne mreže na Kelebiji Izgradnja gasovodne mreže na Kelebiji Izgradnja gasovodne mreže na Kelebiji Izgradnja gasovodne mreže na Kelebiji Izgradnja gasovodne mreže na Kelebiji Izgradnja gasovodne mreže na Kelebiji
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 časova i 1 minut
Komentara: 1
Pregleda: 444
Povezane teme

Kelebija

suboticagas

priključenje na gasovodnu mrežu

radovi na gasovodnoj mreži

timea horvat

čila goli

gasovodna mreža

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.