Komentara: 25
Pregleda: 14680

Prozivka ponovo dobija poštu

06.11.2020. u 13:16h
Izvor: Subotica.com
Nakon šest meseci stanovnici Prozivke ponovo će imati poštu u svom naselju, čije otvaranje je predviđeno 16. novembra, saznaje sajt Subotica.com. Ekspozitura će se nalaziti na adresi Prvomajska 101, u lokalu koji je nekada bio u zakupu apoteke "Zegin", a imaće četiri šaltera, šest dostavnih rejona i pružaće sve vrste usluga.
Prozivka ponovo dobija poštu

Stanovnici Prozivke privremeno su ostali bez pošte 1. juna, kada je zbog isteka ugovora sa zakupodavcem, ekspozitura koja se nalazila u Ulici Blaška Rajića prestala da radi. Od tada pa do danas, najbliža im je bila pošta koja se nalazi na početku Prvomajske ulice, nadomak centra grada, dok su pošiljke mogli da podižu u pošti kod Železničke stanice. Zbog ovog problema, stanovnici su se obraćali i Mesnoj zajednici, iz koje objašnjavaju da su njime pogođeni i stanovnici okolnih naselja.

- Građani su nam se javljali u velikom broju, jer ovo nije problem samo Prozivke, već i Bajnata i Kera koji se naslanjaju na Prozivku, čime oko 20.000 stanovnika trenutno vapi za poštom - kaže Aleksandar Medaković, zamenik predsednika saveta Mesne zajednice Prozivka. - Mesna zajednica je vrlo brzo reagovala i u saradnji sa Gradom preduzela neophodne korake. Održali smo više sastanaka na ovu temu i Grad je kontaktirao "Poštu" iz koje smo dobili obećanje da će ovaj problem biti rešen do kraja novembra.

Prozivka ponovo dobija poštuDa se problemu nazire kraj, potvrdili su nam i iz JP "Pošta Srbije", navodeći da bi ekspozitura trebalo da počne sa radom za desetak dana.

- Planirano je da pošta 24111 u naselju Prozivka na adresi Prvomajska 101, u Subotici, počne sa radom 16. novembra 2020. godine. Pošta će imati četiri šaltera i šest dostavnih rejona, i pružaće sve vrste poštanskih i poštansko-finansijskih usluga - odgovorili su nam iz nadležnog preduzeća.

Prozivka ponovo dobija poštu

Nova pošta na Prozivci radiće od ponedeljka do petka od 8 do 19 časova, dok će subotom biti otvorena od 8 do 12 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 25
Pregleda: 14680

Povezana vest

Povezane teme

pošta

pošta na prozivci

naselje prozivka

mz prozivka

pošte srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.