Komentara: 0
Pregleda: 2150

Prva međunarodna konferencija Društva Srbije za odnose s javnošću

18.09.2009. u 11:00h
Izvor: Biznis novine
Prva međunarodna konferencija Društva Srbije za odnose s javnošću

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ), nacionalna strukovna organizacija profesionalaca koji se bave odnosima s javnošću, organizuje Prvu međunarodnu konferenciju o odnosima s javnošću.

Konferencija, na temu „Kreiranje imidža i upravljanje reputacijom", održaće se od 15. do 17. oktobra u Subotici. U okviru konferencije planirana je i panel diskusija sa temom "Kako do bolje reputacije Srbije?". Predavači na ovoj konferenciji će biti istaknuti stručnjaci iz oblasti odnosa s javnošću iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Austrije i SAD-a.

Kao ljudi koji žive i rade sa medijima, znamo da je trenutak u kojem se svi nalazimo veoma težak i da je svaka podrška veliki doprinos koji možete da učinite. Mogućnost da gostujemo u Vašim programima i najavimo konferenciju ili da Vaše uredništvo odvoji za ovaj događaj prostor u novinama - bila bi zaista izuzetan doprinos.

Kako među nama ima dosta onih kojima su pisanja sopštenja i pravljenje video izveštaja u formama pogodnim za raznorodne koncepcije svakodnevni posao - spremni smo i da Vam dostavimo gotov materijal u obliku koji vam najviše odgovara. Svakako, dobrodošli ste i na samu konferenciju koja će, sigurni smo, imati mnogo zanimljivih sadržaja i za medije.

Sve dodatne informacije možete pogledati na web sajtu DSOJ

Izvor: Biznis novine
Postavljeno pre 15 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 2150
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.