Komentara: 2
Pregleda: 3057

Prva subotička rolerijada se odlaže zbog loših vremenskih uslova

01.06.2013. u 16:02h
Prva subotička rolerijada je bila predviđeno da se održi u nedelju svečanim otvaranje u 10:45, ali se usled najavljenih loših vremenskih uslova celodnevni program odlaže do daljnjeg. Organizator će naknadno oabvestiti javnost o novom terminu.
Prva subotička rolerijada se odlaže zbog loših vremenskih uslova

Organizator Prve subotičke rolerijade obaveštava javnost i potencijalne učesnike da zbog najavljenih nestabilnih vremenskih prilika (velika mogućnost padavina) su primorani na odlaganje Prve subotičke rolerijade. O novom datumu javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Organizator iskreno žali zbog odluke koju su morali da donesu i tom prilikom ističu da najmanja padavina, odnosno vlažnost na putevima može dovesti do nezgodnih padova takmičara, neželjenih povreda i slično, što svakako nije nikome u interesu.

Bez obzira na privremeno pomeranje ove manifestacije organizator čvrsto veruje i ubeđen je da pomeranje datuma održavanja neće umanjiti broj zainteresovanih ljubitelja vožnje na rolerima koji će svojim aktivnim učešćem doprineti značaju održavanja ovakve manifestacije u našem gradu.

Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 3057

Povezana vest

Povezane teme

rolerijada

prva subotička rolerijada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.