Komentara: 3
Pregleda: 3259

Prvi brucoši u studentskim domovima

04.10.2021. u 11:14h
Izvor: Subotica.com
Prvi brucoši u studentskim domovima

Prvi brucoši uselili su se u studentske domove „Bosa Milićević“ i „Ivo Lola Ribar“, koji su ove godine kompletno renovirani i sređeni. U njihovu obnovu uloženo je više od 2.5 miliona evra te oni sada spadaju u prvu kategoriju stanovanja.

- Zahvaljujem se Ministarstvu prosvete i tehnološkog razvoja, Pokrajinskom sekretarijatu za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost i Gradu Subotici koji su učestvovali u svim projektima obnove oba naša studentska doma – ističe Ranko Čuljković, direktora Studentskog centra. – Ovim ulaganjima Subotica se vratila na mapu gradova u koji studenti rado dolaze. Dom „Ivo Lola Ribar“ je jedan od najsavremenijih u Srbiji, sobe su uređene ponajvišim standardima.

Prvi brucoši u studentskim domovimaAkademcima svih godina dostupno je 779 ležajeva.

- Imamo upisanih 239 brucoša, što je za stotinak više nego prošle godine i veoma smo ponosni zbog toga. Nadam se da će i stariji studenti uspešno završiti godine i da će ponovo konkurisati za boravak u domovima i da domovi biti puni – ističe Čuljković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3259
Povezane teme

studentski dom

studentski centar subotica

studentski dom bosa miličević

studentski dom ivo lola ribar

ranko čuljković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.