Komentara: 0
Pregleda: 8694

Prvi info seminar Lyoness-a u Subotici

19.07.2009. u 14:09h
Prvi info seminar Lyoness-a u Subotici

Dana 16.07.2009. godine u hotelu Galerija, sa početkom u 19 časova održano je prvo info veče kompanije Lyoness u Subotici.

Lyoness Holding Europe AG je međunarodna kompanija, osnovana 2003. god. sa sedištem u Švajcarskoj. Kompanija danas uspešno posluje u 11 evropskih zemalja. Lyoness predstavlja internacionalno udruženje potrošača, koje broji članstvo od preko 500.000 stalnih kupaca i sarađuje sa preko 15.000 trgovinskih kompanija-partnera, povezanih putem najsavremenije informacione tehnologije, što je snaga koja stoji iza Lyonessa.

Članovi Lyoness udruženja. prilikom kupovine, identifikuju se putem cashback kartice. Ova jedinstvena kartica zapravo povezuje potrošače i trgovce širom kontinenta i omogućava siguran popust za kupce članove, a trgovcima donosi dugoročnu povezanost sa klijentima i stabilno poslovanje, jer STALNI KUPCI SU NAJVAŽNIJI KAPITAL.

U Subotici je sve veći broj kompanija-partnera u kojima kupci, članovi Lyoness udruženja, mogu ostvarivati popust pri kupovini, od kojih ćemo nabrojati samo neke, i to Maxi,Tempo,Lilly drogerija, SIMPO, Ray Ban, Šrafko, Ravel, i druge.

Organizator info večeri je bio Saša Zobenica, član Borda kompanije, koga možete kontaktirati za sva pitanja na broj 063/336-362. Ovakve besplatne info večeri će se održavati svakog četvrtka u hotelu Galerija, sa početkom u 19 h.

Dodatne informacije možete pronaći na http://www.lyoness.ag/RS/

Postavljeno pre 15 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 8694
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.