Komentara: 3
Pregleda: 3895

Prvi veliki Stand up show u Subotici!

06.05.2014. u 19:25h
Ovaj vid zabave odavno je poznat u Americi I Evropi. Na Balkan je pristigao pre desetak ili nešto više godina, u Srbiju pre 5-6 godina, a evo ga konačno i u Subotici. U gradu gde smeh baš i nije jača strana....mada nije nam jača strana ni ekonomija, pa je korzo pun banaka.
Prvi veliki Stand up show u Subotici!

Stand up veče će otvoriti Srđan Olman pobednik “Otvorenog mikrofona” u Beogradu 2013. godine i pobednik takmičenja “Najbolji komičar” na Happy televiziji.

O sebi je jednom napisao: Iako se dugo godina već bavim novinarstvom, koje mi je pomoglo da usavršim profesionalno laganje, oduvek sam želeo da se bavim humorom. Još kao mali sam bio smešan, ali sam vremenom postao i duhovit. Ne volim da ostajem dužan, a ne razumem muškarce urologe, kod kojih sam često išao...više zbog preventive jer sam hipohondar.

Gost večeri je čuveni komičar Pedja Bajović koji je izrazio želju da gostuje i u Subotici tokom njegove turneje po Srbiji.

On je regionalni stand up komičar i producent sa adresom u Zagrebu. On nije, otkad zna za sebe hteo da bude komičar. Hteo je da bude pilot. Ne zbog letenja, nego zbog devojaka. Ćorav i smotan za ovo prvo, u cilju ostvarenja cilja, odlučio se za ovo drugo. Više o Peđi možete pogledati na njegovoj fb stranici: https://www.facebook.com/pedjabajovic.standup

Stand up show se održava u Sax Caffe, 21. maja sa početkom u 21 čas. Ulaz je 200 din.

Prvi veliki stand up show u Subotici Prvi veliki stand up show u Subotici Prvi veliki stand up show u Subotici Prvi veliki stand up show u Subotici Prvi veliki stand up show u Subotici Prvi veliki stand up show u Subotici Prvi veliki stand up show u Subotici Prvi veliki stand up show u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 3895
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.