Komentara: 0
Pregleda: 3267

Prvo i treće mesto za mlade hokejaše na travi u Budimpešti

01.06.2017. u 16:15h
Izvor: TV Subotica
Prvo i treće mesto za mlade hokejaše na travi u Budimpešti

Tiho i nenametljivo, mlađe kategorije Hokej kluba na travi "Spartak EV" beleže uspehe na međunarodnim turnirima u regionu. Predani rad dece sa iskusnim trenerima donose brojne pehare i medalje u bogatu riznicu kluba sa tradicijom dužom od 7 decenija. Vođeni pobedničkim mentalitetom, deca uzrasti do 10 i do 14 godina nedavno su se vratila iz Budimpešte sa otvorenog prvenstva Mađarske na kojem su osvojili prvo odnosno treće mesto.

- Postigli smo lepe rezultate. Deca do 10 godina bili su ubedljivo prvi bez poraza sa gol razlikom 43:0 i zaista smo više nego zadovoljni. U uzrastu do 14 godina naša deca osvojili su treće mesto. Jača konkurencija i nekompletnost tima uzrokovalo je da podbacimo u ključnom meču. - rekao je Stevan Matijević, trener mlađih kategorija HK "Spartak EV"

Odlične igre nagrađene su i sa individualnim priznanjima za najboljeg strelca, najboljeg igrača i najboljeg golmana. Aleks Makai sa 23 gola obeležio je turnir u kategoriji dece do 10 godina, a u kategoriji do 14 godina Nemanja Stanišić bio je najbolji igrač a Lara Maravić najbolji golman.

- Velika je čast za nas da nastupamo u drugoj zemlji pošto u Srbiji nema dovoljno ekipa. Kada odemo u inostranstvo zaista nam je čast da nastupamo za svoj klub. - objašnjava Lara Maravić, golman U14 ekipe HK Spartak EV

Mlađe kategorije Hokej kluba na travi Spartak EV očekuje leto sa turnirima u Srbiji i inostranstvu ali i sa obavezama u državnom prvenstvu gde je cilj da budu najbolji. I za kraj, kako tradicija u klubu nalaže, iskusni trener i nekadašnji reprezentativac Stevan Matijević za hokejaše Čika Matajs, podelio je pehare i medalje najboljima, a umesto šampanjca za osvajanje turnira, deca su počašćena sa omiljenim slatkišom – bombonama.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3267
Povezane teme

hokej na travi

hokej klub spartak elektrovojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.