Komentara: 1
Pregleda: 5587

Psi lutalice caruju ulicama

20.01.2010. u 19:22h
Izvor: RTV Yueco
Psi lutalice caruju ulicama

Problem pasa lutalica u Subotici postaje sve izražajniji.Ničiji ljubimci u centru napadaju građane i decu.Na ulicama ima 5000 pasa lutalica koji predstavljaju moguću opasnost.

U Javnom komunalnom preduzeću “Čistoći i zelenilu” kažu da njihovi radnici izlaze i po pozivu građana.Subotičanku Ibolju Nađ Geler pre nekoliko dana napao je i izujedao čopor pasa na Mlečnoj pijaci. Ona ima dalekosežne zdravstvene posledice i dobila je fobiju od pasa.Psi lutalice se već godinama okupljaju oko Mlečne pijace i prave probleme građanima.

Prodavci i zaposleni u okolnim preduzećima su se žalili nadležnima, ali bez uspeha.U Javnom komunalnom preduzeću ”Čistoći i zelenilu” kažu da su upoznati sa problemom, ali da dotični psi imaju vlasnika. Oni su izašli sa komunalnom inspekcijom na lice meste i pse koje su uhvatili smestili su u Prihvatilište.

U Subotici više nije vest da je pas ujeo čoveka, jer se to prečesto događa. Nadležnima su ruke vezane akcijama Društva za zaštitu životinja koje štiti napuštene pse, što i treba da se radi, a da pri tome ne razmišljaju o strahu dece i građana koje su ti psi napali.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5587
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.