Komentara: 0
Pregleda: 3761

Psihološki centar u Subotici

07.11.2011. u 16:03h
Izvor: RTV Yueco
Psihološki centar u Subotici

Subotica je dobila psihološki centar koji okuplja psihologe i pedagoge, čiji je cilj unapređenje mentalnog i zdravstvenog stanja Subotičana. Ovo je prvi ovakav centar u našem gradu koji nudi različite psihološke i pedagoške usluge kako deci, adolescentima i roditeljima, tako i različitim organizacijama, menadžerima, sportistima i političarima.

Ono što ste do sada mogli da gledate u američkim filmovima, ili nedavno u domaćoj seriji Mikija Manojlovića “Terapija”, sada je moguće i u subotičkom psihološkom centru. Osnovna ideja ovog centra je da se psihološko pedagoške usluge približe građanima Subotice i da im se time omogući kvalitetniji život.

Prema rečima zaposlenih u centru, ideja o osnivanju je potekla iz razgovora sa ljudima, odnosno iz potrebe. Četiri psihologa i dva pedagoga, naučenim metodama, pomagaće svima koji se jave u centar zarad određene pomoći.

Ova usluga se naravno naplaćuje, ali zaposleni kažu da će u odnosu na druge usluge, ovo biti simbolična cena.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3761
Povezane teme

Psiholiški centar Subotica

psihološki centar proaktiva

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.