Komentara: 0
Pregleda: 2627

PU Subotica - Izveštaj za 17.11.2008.

17.11.2008. u 14:50h
<p>Pripadnici Policijske uprave u Subotici odredili su zadržavanje za Arpada P. (28) i Gabora H. (41) iz Subotice zbog postojanja osnovane sumnje da su izvr&scaron;ili vi&scaron;e krivičnih dela razbojni&scaron;tva.</p>
PU Subotica - Izveštaj za 17.11.2008.

Oni su u petak, oko 20,00 časova ušli maskirani u prodavnicu ‘'Kiki'' u Subotici i uz pretnju pištoljem od radnice oteli 5.000 dinara. U radnji se u tom trenutku nalazio i policijski službenik Policijske uprave u Subotici, van službe, koji im se suprotstavio. Osumnjičeni su uspeli da napuste objekat, ali ih je nedaleko od mesta izvršenja krivičnog dela zaustavila policijska patrola.

Oni su saslušani u prostorijama Uprave u prisustvu advokata i tumača za mađarski jezik i u zakonskom roku uz odgovarajuću krivičnu prijavu, sprovedeni istražnom sudiji Okružnog suda u Subotici.
BEZBEDNOST U SAOBRAĆAJU

U periodu od 10. do 16. novembra na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda, od čega šest sa nastradalim licima, u kojima je jedno lice poginulo, pet lica je zadobilo teške telesne povrede, a šest lica je lakše povređeno, dok je devet saobraćajnih nezgoda za posledicu imalo samo materijalnu štetu.

PROTIVPOŽARNA ZAŠTITA

U navedenom periodu vatrogasna jedinica je intervenisala u 14 navrata.

 

Postavljeno pre 15 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2627
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.