Komentara: 1
Pregleda: 1433

Putevi klizavi, saobraćaj otežan

28.12.2010. u 15:30h
Izvor: RTV Yueco
Putevi klizavi, saobraćaj otežan

Sneg i led stvaraju probleme vozačima i pešacima. Saobraćaj se odvija u otežanim uslovima. U Kompaniji "Vojput" kažu da sve ekipe rade na čišćenju regionalnih i magistralnih puteva, kao i autoputa. U Čistoći i zelenilu koja je zadužena za održavanje lokalnih puteva kažu da je saobraćaj usporen i da su počeli da rade prošireni program. I sada su problem ulice koje ne spadaju u programe za čišćenje snega.

Nebojša Radnić kaže da putari nisu dobro očistili ulice u gradu i da je saobraćaj otežan. Putevi su klizavi i jedva prohodni.
Debljina snežnog pokrivača se procenjuje na 20 centimera. U prepodnevnim časovima duvao je vetar, pa su se stvarali i snežni nanosi pored puteva. Čistoća je do sada imala šest akcija čišćenja u kojima je bačeno na puteve 180 tona soli i 300 tona rizle.

U kompaniji "Vojput" kažu da je su prvo posipali regionalne i magistralne puteve abrazivnim sredstvima. Vojput apeluje na vozače da budu oprezni u saobraćaju i da smanje brzinu kretanja vozila. Vozači ne bi smeli da kreću na put bez zimske opreme i zimskih guma na vozilima.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1433
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.