Komentara: 0
Pregleda: 2027

Radna verzija prostornog plana APV

19.05.2011. u 19:55h
Izvor: RTV City
Radna verzija prostornog plana APV

Danas je u Velikoj većnici Pokrajinski sekretarijat za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine organizovao prezentaciju radne verzije nacrta Regionalnog prostornog plana APV.

U izradi ovog dokumenta, koji će zameniti važeći, star 30 godina, učestvovala je i republička Agencija za prostorno planiranje. U ovoj agenciji kažu da su veoma zadovoljni koordinacijom sa ostalim institucijama, koje su učestvovale u izradi prostornog plana.

Pored Pančeva, danas je u Subotici održana prezentacija za severnobački, zapadnobački i deo severnobanatskog okruga. U narednom periodu radna verzija nacrta biće predstavljena u Zrenjaninu, Sremskoj Mitrovici i Novom sadu kako bi zainteresovani bili upoznati sa novinama koje donosi novi regionalni prostorni plan. Očekuje se da pokrajinska Skupština ovaj dokument verifikuje do kraja godine.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 13 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2027
Povezane teme

prostorni plan

radna verzija prostornog plana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.