Komentara: 8
Pregleda: 7161

Radne akcije za "zdrava igrališta"

10.07.2015. u 18:18h
Izvor: GrO "Zelena ekološka partija"
Saopštenje Zelena ekološke partija prenosimo u celosti.
Radne akcije za "zdrava igrališta"

Danas sa punim pravom ističemo da smo jedinstvena partija koja radi u interesu grada Subotice i svih njenih građana.

Zelena ekološka partija i njen forum žena najavljuju početak velike letnje (radne) akcije u gradu. Naime, članovi foruma žena, koji broji desetine pripadnika lepšeg pola, organizuje radne akcije čiščenja dečijih igrališta na teritoriji celog grada.Ova akcija nosi radni naziv "zdrava igrališta", gde se akcenat stavlja na dečija igrališta, da budu čista, sređena, a pre svega u nezagađenoj sredini.Kad sve navedeno ispunimo, imaćemo i zdrava igrališta za naše mališane. Ova akcija počinje od od subote, 11.07. na igralištu iza buvljaka u ranim prepodnevnim časovima.Treba istaći da Zelena ekološka partija i njen forum žena na ovaj način žele pomoći, osim naravno deci i njihovim roditeljima da imaju čista i zdrava igrališta,  i  samom gradu i JKP  "Čistoća i zelenilo".

Treba napomenuti da će radne akcije "zdrava igrališta", biti orgaizovane svake subote tokom celog leta, obićemo oko 15 igrališta i učiniti ih boljim mestom za naše mališane. Zahvaljujemo se ovim putem sajtu subotica.com koji redovno izveštava javnost o akcijama Zelenih, pratite nas u budućim akcijama ovde, i ujedno saznajte šta smo sve uradili.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO "Zelena ekološka partija"
Postavljeno pre 9 godina i 1 nedelju
Komentara: 8
Pregleda: 7161
Povezane teme

zelena ekološka partija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.