Komentara: 0
Pregleda: 8218

Radno vreme ambulanti (3-7. oktobar)

02.10.2016. u 10:54h
Izvor: Subotica.com
Tokom naredne sedmice (3-7. oktobar) ambulante "Ogranak III", "Ogranak VII", Bački Vinogradi, Peščara, Mali bajmok i Zorka imače neznatno izmenjeno radno vreme.
Radno vreme ambulanti (3-7. oktobar)

Što se tiče Ambulante "Ogranak III" (Ruđera Boškovića 22) ona će u ponedeljak i utorak raditi uobičajnjeno, dok od srede do petka neće raditi. Od srede pacijenti "Ogranka III" zbog renoviranja prostorija biće upućivani u "Ogranak IV" (Karađorđev put 55) i "Mali Bajmok".

Ambulanta "Ogranak VII" (Trg žrtava fašizma 16) u ponedeljak radi popodne, od 13 do 20 časova, dok ostalim danima radi po ustaljenom rasporedu.

Ambulanta Zorka u ponedeljak ne radi, dok ostalim danima (uto-petak) radi kao i inače. U Malom Bjamoku ambulanta će prvog dana sedmice raditi od 7 do 14 časova, dok ostalim danima radi po ustaljenom rasporedu.

Pacijenti koji vrše preglede u ambulanti u Peščari, u utorak mogu da dođu od 13 do 20 časova, dok ostalim danima radne sedmice ambulanta će raditi od 7 do 14 časova

U ambulantama u Bačkim Vinogradima i Pešćati svih pet radnih dana izgledaće drugačije.  U Bačkim Vinogradima u ponedeljak, sredu i petak pacijenti će se primati od 6,30 do 9,30, dok će u utorak i četvrtak to radno vreme biti od 12,30 do 16 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 8218
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.