Komentara: 2
Pregleda: 1717

Radovi kod Majšanskog mosta

24.04.2010. u 18:53h
Izvor: RTV Yueco
<p>Danas su počeli radovi na vađenju &scaron;ina kod Maj&scaron;anskog mosta, saop&scaron;teno je iz Direkcije za izgradnju grada. Posle vadjenja, planirano je asfaltiranje kompletne rasksrnice prema privremenom re&scaron;enju Zavoda za urbanizam.</p>
Radovi kod Majšanskog mosta

Radovi će se obavljati do 08. maja. U Mesnoj zajednici "Željezničko naselje" kažu da asfaltiranjem raskrsnice kod Majšanskog mosta će se smanjiti broj saobraćajnih nezgoda. Do sada su na tom potezu najčešće stradali biciklisti, a zbog rupa pored šina nanete su i štete automobilima.Gradonačelnik Subotice, Saša Vučinić je obišao radove.Vučinić kaže da asfaltiranjem platoa nakon vađenja šina će se uspostaviti kvalitetniji rešim saobraćaja, jer će se postaviti i nova vertikalna i horizontalna signalizacija, a biće zasađen i zeleni pojas.

U Direkciji za izgradnju grada, mole građane da imaju strpljenja zbog usporene vožnje u tom delu grada i da koriste alternativne pravce. Saobraćaj se neće prekidati već će parcijalno biti zatvarani pojedini delovi raskrsnice.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1717
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.