Komentara: 0
Pregleda: 2020

Radovi na putevima

04.08.2009. u 20:00h
Izvor: RTV Yueco
Radovi na putevima

Kompanija “Vojput” sutra će početi sa radovima na delu magistralnog puta od takozvane druge Zorkine pruge do Graničnog prelaza Kelebija. U toku radova će biti zatvarane deonice navedenog puta u oba smera.

U toku radova saobraćaj će se odvijati naizmenično u oba smera, po jednoj saobraćajnoj traci, što će prouzrokovati smanjenu propusnu moć saobraćajnice.

U saopštenju Kompanije “Vojput” se apeluje na vozače da se pridržavaju privremene saobraćajne signalizacije, kako bi se saobraćaj mogao odvijati sa što manjim zagušenjima.

U toku su radovi na asfaltiranju magistralnog puta M 22.1 od Subotice do Palića. Radi se deonica u dužini od dva kilometra, kažu u Kompaniji “Vojput”.Obavljaju se radovi struganja asfaltnog sloja debljine oko četiri centimetra i postavljanje novog sloja asfalta.

Investicija staje 15 miliona dinara, a radovi bi trebalo da budu završeni do kraja nedelje. U Kompaniji “Vojput” apeluju na vozače da se pridržavaju postavljane signalizacije na putu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2020
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.