Komentara: 4
Pregleda: 1088
Foto

Raspisan Konkurs za finansiranje sajamskih manifestacija i izložbi

10.02.2022. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Grad Subotica raspisao je Konkurs za finansiranje sajamskih manifestacija i izložbi, koji je namenjen organizacijama civilnog društva. Rok za podnošenje prijava je 25. februar.
Raspisan Konkurs za finansiranje sajamskih manifestacija i izložbi

Ukupan budžet koji je na raspolaganju je 2,5 miliona dinara, a maksimalan iznos koji se može dobiti po manifestaciji je 250 hiljada dinara. 

- Moguće je aplicirati sa predlozima projekata koji će biti realizovani do 15. decembra tekuće godine. Procedura za konkurisanje je prilično jednostavna. Uz prijavu, potrebno je priložiti samo nekoliko pratećih dokumenata koje dokazuju aktivnosti samog udruženja, ali za sva pitanja građana Sekretarijat za privredu je na raspolaganju - kaže Andrea Kikić, sekretarka Sekretarijata za privredu, lokalni ekonomski razvoj i turizam.

Raspisan Konkurs za finansiranje sajamskih manifestacija i izložbiProšle godine putem ovog konkursa podržano je 17 inicijativa, odnosno sva udruženja koja su podnela prijavu su i dobila sredstva. 

- Prošle godine prijavila su se udruženja koja već imaju višegodišnje tradicionalne manifestacije, a ove godine se nadamo da će prijave podneti i nova udruženja. U 2021. godini, između ostalog, podržali smo 24. Dane pčelarstva, Festival belog luka na Šupljaku, 10. Dane farmera - kaže Čila Goli, članica GV zadužena za oblast komunalnih delatnosti i razvoja.

Raspisan Konkurs za finansiranje sajamskih manifestacija i izložbiKonkurs je objavljen na zvaničnoj internet stranici Grada Subotice. Dodatne informacije mogu se dobiti i putem brojeva telefona 024/626-770 i 024/626-922.

Izvor: Subotica.com
Promocija konkursa za organizovanje sajamskih manifestacija Promocija konkursa za organizovanje sajamskih manifestacija Promocija konkursa za organizovanje sajamskih manifestacija Promocija konkursa za organizovanje sajamskih manifestacija Promocija konkursa za organizovanje sajamskih manifestacija Promocija konkursa za organizovanje sajamskih manifestacija Promocija konkursa za organizovanje sajamskih manifestacija Promocija konkursa za organizovanje sajamskih manifestacija
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1088
Povezane teme

konkurs

gradsko veće

andrea kikić

čila goli

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.