Komentara: 0
Pregleda: 1663

Raspisan konkurs za izlaganje u Savremenoj galeriji Subotica 2022. godine

17.05.2021. u 12:21h
Izvor: Subotica.com
Konkurs za izlaganje se odnosi na samostalne izložbe i autorske projekte u oblasti savremene vizuelne umetnosti, a otvoren je do 17. juna. Svoje projekte mogu da predlože likovni i vizuelni umetnici, kustosi, istoričari i teoretičari umetnosti.
Raspisan konkurs za izlaganje u Savremenoj galeriji Subotica 2022. godine

Materijal za konkurs treba da sadrži prijavu sa podacima o predlagaču projekta (ime i prezime, adresa, broj telefona i profesionalna biografija), koncept projekta u pisanoj formi (do 2000 karaktera), vizuelnu prezentaciju, okvirni finansijski plan i tehničku specifikaciju projekta.

Prijava se šalje putem onlajn sistema na zvaničnoj veb stranici Savremene galerije Subotica, a prijave koje pristignu nakon ponoći 17. juna se neće razmatrati.

Odluku o izabranim samostalnim i autorskim projektima doneće Stručni savet Savremene galerije Subotica u roku od 14 dana od završetka konkursa i ona će biti objavljena na sajtu ove ustanove kulture.

Stručni savet će posebno ceniti predloge projekata koji su usmereni na savremeni vizuelni izraz, koji u umetničkim istraživanjima neguju problemski i ohrabruju kritički pristup izabranim temama, kao i predloge koji svojim sadržajnim kvalitetom utiču na razvoj zajednice, u pogledu razumevanja savremene umetnosti.

Ugovori o izlaganju zaključiće se do 20. jula, a izabrani samostalni i autorski projekti treba da budu spremni za realizaciju od 1. januara 2022. godine. 

Dodatne informacije o konkursu zainteresovani mogu da dobiju putem mejla info.sgsubotica@gmail.com ili pozivom na broj telefona 024/553-725.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1663
Povezane teme

konkurs

savremena galerija subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.