Komentara: 0
Pregleda: 2404

Raspisan konkurs za omladinske volonterske projekte

13.07.2017. u 15:51h
Izvor: Subotica.com
Omladinski klub Novog Bečeja sprovodi projekat "Resurs centar za Srednjebanatski, Severnobački i Severnobanatski okrug" za pružanje finansijske podrške omladinskim volonterskim projektima na teritoriji odabranih okruga. Projekat traje pet meseci i realizuje se u okviru programa "Mladi su zakon", Ministarstva omladine i sporta.
Raspisan konkurs za omladinske volonterske projekte

Pod omladinskim volonterskim projektima se podrazumevaju kratkoročne volonterske aktivnosti, koje doprinose pozitivnim promenama u lokalnoj zajednici i pružaju odgovor na probleme i potrebe društva, a koje realizuju mladi uzrasta od 15 do 30 godina.

Na konkurs mogu da se prijave udruženja mladih i neformalne omladinske grupe, sastavljene od najmanje pet članova, kao što su đački ili studentski parlamenti, razne omladinske sekcije i druge grupe mladih sa teritorije Srednjebanatskog, Severnobačkog i Severnobanatskog okruga. Neformalne omladinske grupe moraju imati minimum jednu punoletnu osobu.

Prijave na konkurs traju do 18. jula, a obrazac za pisanje predloga možete pronaći ovde. Vrednost jednog omladinskog volonterskog projekta može iznositi između 30.000 i 100.000 dinara, a ukupan iznos sredstava opredeljen za ove namene je 600.000 dinara.

Više detalja oko prijave na konkurs, možete pronaći na sajtu Omladinskog kluba Novog Bečeja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2404
Povezane teme

ministarstvo omladine i sporta

projekat za mlade

mladi su zakon

omladinski klub bečej

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.