Komentara: 3
Pregleda: 1669

Raspisan konkurs za projekte iz oblasti omladinskog sektora

11.07.2023. u 13:36h
Izvor: Subotica.com
U toku je javni konkurs za (su)finansiranje programa i projekata u oblasti omladinskog sektora, a koji su od javnog interesa. Maksimalni iznos koji može biti odobren po programu odnosno projektu je 100 hiljada dinara.
Raspisan konkurs za projekte iz oblasti omladinskog sektora

Ovaj javni konkurs namenjen je udruženjima mladih, udruženjima za mlade i savezima, koji su nosioci projekata koji isključivo i neposredno slede porebe obrazovanja mladih, zapošljavanja mladih, zdravlja i socijalne politike prema mladima, bezbednosti mladih, informisanosti i mobilnosti mladih, slobodno vreme mladih, kultura i sport, aktivnog uključivanja mladih u durštvo i volonterizam, mladih u ruralnim sredinama i ekologije i održivog razvoja.

Udruženja mladih, udruženja za mlade i savezi imaju pravo da podnesu prijavu za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata pod uslovom da im je registrovano sedište na teritoriji Subotice. Udruženja mladih moraju biti evidentirana u Jedinstvenoj jedinici udruženja mladih i udruženja za mlade i njihovih saveza kod Ministarstva omladine i sporta.

Podnosioci predloga projekta su u obavezi da predvide aktivnosti u cilju informisanja mladih i šire javnosti o donatoru, projektu, planiranim aktivnostima, događajima i rezultatima projekta. Programi i projekti treba da traju najkraće dva meseca, kao i da budu realizovani najkasnije do kraja godine. 

Prijava se podnosi Komisiji za sprovođenje javnog konkursa za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa u oblasti omladinskog sektora na teritoriji Grada Subotice u 2023. godini. Uz prijavu, podnosi se i pregled osnovnih podataka o podnosiocu prijave i detaljan opis programa za čije finansiranje ili sufinansiranje se podnosi prijava.

Rok za podnošenje prijava je 25. jul i one se dostavljaju u štampanom obliku u zatvorenoj koverti, predajom u Gradski uslužni centar ili poštom sa naznakom "Javni konkurs za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa u oblasti omladinskog sektora na teritoriji Grada Subotice za 2023. godinu " - NE OTVARATI, a obavezno i u elektronskom obliku na e-mail adresu apejak@subotica.rs.

Celokupan tekst javnog konkursa i obrazac za prijavu dostupni su na gradskom sajtu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 1669
Povezane teme

konkurs

Grad Subotica

javni konkurs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.