Komentara: 1
Pregleda: 3821

Raspisan konkurs za projekte zaštite i unapređenja životne sredine

04.06.2013. u 11:55h
Izvor: RTV City
Grad je juče raspisao konkurs za sufinansiranje i finansiranje projektnih aktivnosti udruženja građana na teritoriji Subotice iz oblasti zaštite i unapređenja životne sredine za 2013. godinu. Sredstva koja će konkursom biti dodeljena subotičkim organizacijama i udruženjima iznose 3 miliona dinara, i obezbeđena su iz gradskog Fonda za zaštitu životne sredine.
Raspisan konkurs za projekte zaštite i unapređenja životne sredine

Lokalna samouprava ovaj Konkurs raspisuje od 2008. godine i iz godine u godinu, sa brojem podnosilaca projekata, povećavao se i iznos sredstava namenjen za finansiranje ili sufinansiranje.

Konkursom će biti finansirane ili sufinansirane projektne aktivnosti iz dve tematske celine: prva se odnosi na jednokratne promotivno-edukativne aktivnosti iz oblasti zaštite životne sredine, a druga na jačanje uloge civilnog sektora u zaštiti i unapređenju stanja životne sredine i podizanju svesti šire javnosti organizovanjem kampova, ekoloških škola i drugih vidova obuka.

Civilne i nevladine organizacije imaju pravo da se na konkurs prijave sa jednim projektom i u zavisnosti od celine koju izaberu mogu da dobiju 50, odnosno 200 hiljada dinara.

Da bi se prijavili na konkurs, udruženja i organizacije imaju obavezu da sa sajta Grada u odeljku "Zaštita životne sredine / oglasi" preuzmu obrazac za prijavu. Prijave na konkurs podnose se poštom u Službu za zaštitu životne sredine ili lično u Uslužni centar. Rok za predaju konkursne dokumentacije je 20. jun, a rezultati će biti objavljeni nedelju dana kasnije.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 3821

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.