Komentara: 1
Pregleda: 1993

Raspisani konkursi u oblasti socijalne zaštite

21.02.2022. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Grad Subotica raspisao je dva javna konkursa u oblasti socijalne zaštite - za finansiranje i sufinansiranje progama i projekata u oblasti društvenog i humanitarnog rada i za finansiranje i sufinasiranje programa pomoći i nege u kući.
Raspisani konkursi u oblasti socijalne zaštite

Konkursi su otvoreni do 9. marta, a prijavu mogu da podnesu samo oni koji imaju sedište u Subotici.

- Posebno vodimo računa o unapređenju usluga u oblasti socijalne zaštite i kao plod dobre saradnje sa udruženjima građana nastavljamo sa dobrom politikom u ovom pravcu i sa još većim izdvajanjima kada je reč o socijalnoj politici.  Tokom prošle godine putem konkursa finansirani su programi i projekti društvenih i humanitarnih orgaizacija u oblasti socijalne zaštite u iznosu od 13.3 miliona a sredstva su dobia 53 projekta. Ove godine u budžetu grada za ovu namenu je 15 miliona dinara, a za  pomoć i negu u kući 4.4 miliona dinara – najavljuje Jasmina Stvanović, sekretar Sekretarijata za društvene delatnosti.

Raspisani konkursi u oblasti socijalne zaštiteKonkursom su obuhvaćne oblast socijalne zaštite, boračko-invalidske zaštite, poboljšanja položaja osoba sa invaliditetom, brige o deci, podsticanje nataliteta, pomoć starima, zaštite interno raseljenih lica, kao i projekti koji se odnose na realizaciju pomoći i nege u kući za stara, iznemogla, hronično obolela lica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1993
Povezane teme

socijalna zaštita

kućna nega

jasmina stevanović

nega u kući

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.