Komentara: 27
Pregleda: 7799

Raspisani konkursi za direktore javnih preduzeća

17.12.2021. u 10:35h
Izvor: Subotica.com
Gradsko veće raspisalo je konkurse za izbor direktora dva komunalna preduzeća - "Subotička toplana" i "Subotičke pijace".
Raspisani konkursi za direktore javnih preduzeća

Direktor se imenuje na četvorogodišnji period, a neki od uslova za imenovanje su - da ima stečeno visoko obrazovanje na osnovnim studijama u trajanju od najmanje četiri godine, odnosno na osnovnim akademskim studijama u obimu od najmanje 240 ESPB bodova, master akademskim studijama, master strukovnim studijama, specijalističkim akademskim studijama ili specijalističkim strukovnim studijama, da ima najmanje pet godina radnog iskustva na poslovima za koje se zahteva visoko obrazovanje, da ima najmanje tri godine radnog iskustva na poslovima koji su povezani sa poslovima Javnog preduzeća, da poznaje oblast korporativnog upravljanja, da ima radno iskustvo u organizovanju rada i vođenju poslova i da nije član organa političke stranke, odnosno da mu je određeno mirovanje u vršenju funkcije u organu političke stranke...

Što se tiče radnih obaveza, od kandidata se očekuje, između ostalog, da predstavlja i zastupa Javno preduzeće, organizuje i rukovodi procesom rada, predlaže dugoročni i srednjoročni plan poslovne strategije i razvoja, predlaže finansijske izveštaje...

Više informacija o konkursima, uslovima i načinu konkurisanja, pogledajte u nastavku:

- Konkurs za direktora JKP "Subotička toplana"
- Konkurs za direktora JKP "Subotičke pijace"

Konkursi su otvoreni 30 dana od izlaska obaveštenja u Službenom glasnik Grada Subotice koji neće biti izdat pre 23. decembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 27
Pregleda: 7799
Povezane teme

subotičke pijace

subotička toplana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.