Komentara: 1
Pregleda: 2049

Razbojništvo

12.08.2009. u 11:16h
Izvor: RTV Yueco
<p>Pripadnici Policijske uprave u Subotici odredili su meru zadržavanja dvadesettrogodi&scaron;njem Norbertu K. iz Subotice zbog postojanja osnovane sumnje da je izvr&scaron;io vi&scaron;e krivičnih dela razbojni&scaron;tva.</p>
Razbojništvo

Osumnjičeni je u više navrata u proteklih mesec dana, maskiran ulazio u trafike na području Subotice i uz pretnju nožem od radnika protivpravno prisvajao novac, mobilne telefone i cigarete. On je saslušan i uz odgovarajuću krivičnu prijavu biće sproveden istražnom sudiji Opštinskog suda u Subotici.

Subotička policija je odredila meru zadržavanja dvadesetsedmogodišnjem Božidaru G. iz Subotice zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo razbojništva.

Božidar je 10. avgusta oko 22.30 časova, na ulici tražio od poznanika A.S. da mu pozajmi novac, pošto A.S. na to nije pristao, Božidar je pokušao da mu otme torbicu, nasrnuvši na njega, zadao mu je ubod nožem u predelu leđa, uzeo torbicu i otišao u nepoznatom pravcu.

Osumnjičeni je saslušan i uz odgovarajuću krivičnu prijavu biće sproveden istražnom sudiji Opštinskog suda u Subotici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2049
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.