Komentara: 0
Pregleda: 2091

"Različiti, a isti"

16.12.2009. u 09:23h
Izvor: RTV Yueco
"Različiti, a isti"

Šesta zajednička izložba Gerontološkog centra, Osnovne i srednje škole “Žarko Zrenjanin" i Školskog centra za vaspitanje i obrazovanje slušno oštećenih lica pod nazivom “Različiti a isti” biće otvorena u ponedeljak 21. decembra sa početkom u 11 časova. Radovi će biti izloženi u istoimenoj galeriji u Ulici Petra Drapšina broj 2.

Izložba “Različiti, a isti” tradicionalno se organizuje pred novogodišnje i božićne praznike već šesti put. Cilj izložbe je da se sugrađani upoznaju sa vrednostima i kreativnošću korisnika ove tri ustanove. Izložba je prodajnog karaktera a sav prihod je namenjen pravljenju novogodišnjih paketa za decu iz ove dve škole.

Na izložbi posetioci će moći da kupe umetničke predmete kao što su ukrasne sveće, narukvice od perlica, ukrase za predstojeće praznike kao i kreativno osmišljene platnene kese.

Zbog epidemije gripa i odluke Ministarsva da raspust ranije počne učenici neće prisustvovati otvaranju izložbe. Galerija Gerontološkog centra “Različiti a isti” radiće svakim radnim danom od 7 do 18 časova i tokom novogodišnjih praznika.

Izložba će biti otvorena do 27. januara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2091
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.