Komentara: 0
Pregleda: 1554
Foto

Realizovan projekat “ZDRAV stav - ZDRAVO okruženje”

30.05.2018. u 14:36h
Izvor: Subotica.com
Realizovan projekat “ZDRAV stav - ZDRAVO okruženje”

Realizovana je završna faza projekta: “ZDRAV stav – ZDRAVO okruženje”.

U okviru projekta, sprovedeno je 8 radionica u srednjoj medicinskoj školi u Subotici na temu zdravstvene zaštite tražioca azila. Realizovano je 15 radijskih priloga o zdravstvenim problemima sa kojima se tražioca azila susreću. Volonteri Udruženja su distribuirali 800 flajera i 20 plakata na temu zdravstvene zaštite migranata sa ciljem povećana svesti javnosti o njihovim zdravstvenim potrebama. Izrađen je i film o zdravstvenom stanju azilanata i o realizovanom projektu.

Program je finansiran iz donatorskih sredstava koja su obezbeđena u okviru projekta „Podrška sistemu upravljanja migracijama u RS”, a sprovodi ga udruženje COSMO uz podršku Komeserijata za izbeglice i migracije i Švajcarske kancelarije za saradnju za Srbiju. Sadržaji publikacija, radijski prilozi i film ni na koji način ne odražavaju stavove donatora već predstavljaju isključivu odgovornost Udruženja. 

Izvor: Subotica.com
Realizovan projekat: “ZDRAV stav – ZDRAVO okruženje” Realizovan projekat: “ZDRAV stav – ZDRAVO okruženje” Realizovan projekat: “ZDRAV stav – ZDRAVO okruženje” Realizovan projekat: “ZDRAV stav – ZDRAVO okruženje” Realizovan projekat: “ZDRAV stav – ZDRAVO okruženje” Realizovan projekat: “ZDRAV stav – ZDRAVO okruženje” Realizovan projekat: “ZDRAV stav – ZDRAVO okruženje” Realizovan projekat: “ZDRAV stav – ZDRAVO okruženje”
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1554
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.