Komentara: 1
Pregleda: 4910

Redizajnirani Internet sajt za oglašavanje polovnih vozila

09.11.2009. u 20:46h
Izvor: Subotica.com
Redizajnirani Internet sajt za oglašavanje polovnih vozila

Subotička firma Infostud, dobitnik mnogih priznanja u oblasti informatičke delatnosti i elektronskog poslovanja, poznata po velikom broju korisnih i praktičnih sajtova i od nedavno akvizicijom najposećenijeg turističkog portala u Srbiji (putovanja.info) izašla je pre par dana sa redizajniranom i reprogramiranom verzijom najposećenijeg Srpskog Internet portala za oglašavanje kupoprodaje polovnih vozila i delova, pod istim široko poznatim domenom www.polovniautomobili.com.

Novi Internet sajt je osveženje u svakom pogledu, urađene su mnoge funkcionalne promene, novi vizuelni prikaz i sve ono što prati jedan moderan sajt ovakvog tipa.

Sajt se svakodnevno ažurira od strane tima posvećenog razvoju i održavanju ovog portala i svakodnevne sugestije posetilaca pažljivo se analiziraju i aktivno se radi na maksimalnom prilagođavanju što jednostavnije i praktičnog korišćenja širokom broju posetilaca.

Sajt u proseku (progresivno) ima preko milion poseta mesečno i blizu 20.000 aktivnih oglasa, sada u novom dizajnu, sa poboljšanim načinom pretrage i naprednog ali u istu ruku i pojednostavljenog sistema postavljanja oglasa. Ovaj sajt sa svojom posećenošću u svojoj kategoriji je apsolutni lider na tržištu Srbije, u svojoj ponudi nudi obilje korisnih informacija i za one koji su jednostavno ljubitelji vozila raznih kategorija i dolaze da pročitaju neke zanimljivosti.

Jedan od korisnijih servisa na ovom sajtu je kategorisana mailing lista preko koje možete besplatno da se pretplatite na dnevno izveštavanje po tačnom kriterijumu (kategorija / marka / model) ili primanjem opštih pregleda oglasa postavljenih u poslednja 24 časa.

Iz Infostuda najavljuju još neka iznenađenja u okviru svoje mreže sajtova i pravi su primer uspešnog poslovanja domaćih kompanija, pogotovo u ova krizna vremena, a posebno smo srećni što je firma iz našeg grada.

http://www.polovniautomobili.com
http://poslovi.infostud.com
http://mojtim.infostud.com
http://prijemni.infostud.com
http://znanje.infostud.com
http://www.unapredicv.com
http://www.istrazivanjeplata.com
http://www.putovanja.info

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 14 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4910
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.