Komentara: 0
Pregleda: 1592

Regresiranje troškova prevoza studenata

01.10.2010. u 17:44h
Izvor: RTV Yueco
Regresiranje troškova prevoza studenata

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje će školske 2010/2011. godine regresirati troškove prevoza studenata u međumesnom saobraćaju.

Uslovi za sticanje prava na regresiranje troškova prevoza su da je student stanovnik Grada Subotice, da svakodnevno putuje u međumesnom saobraćaju, da nije korisnik usluge smeštaja u studentskim centrima, da se školuje na teret budžeta Republike, da prvi put upisuje godinu osnovnih ili master studija na teret budžeta, da nije korisnik stipendije i kredita Ministarstva prosvete, Fonda za stipendiranje darovitih studenata Univerziteta u Novom Sadu, Izvršnog veća AP Vojvodine i drugih raznih fondacija,organizacija i preduzeća.

U zahevu studenti treba da podnesu fotokopiju lične karte, potvrdu fakulteta da student prvi put upisuje godinu osnovnih ili master studija na teret budžeta, fotokopiju štedne knjižice, odnosno tekućeg računa kod određene banke (ako student nema, onda jednog od roditelja).

Pored navedenih priloga, studenti popunjavaju obrazac izjave u Službi za društvene delatnosti.

Zahtevi za regresiranje mesečnih karata rešavaće se u Gradskoj upravi Subotica, Trg slobode broj 1, III sprat, soba 301, svakog dana od 11. oktobra 2010. do 29. oktobra 2010. godine i to od 9.00 do 12.00 časova.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 22 časova
Komentara: 0
Pregleda: 1592
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.