Komentara: 4
Pregleda: 3248

Rekonstrukcija podvožnjaka na Segedinskom putu

20.03.2013. u 17:45h
Izvor: RTV Yueco
Nakon nekoliko decenija počela je temeljnija rekonstrkcija dela podvožnjaka na Segedinskom putu. Rekonstrukciju rade Železnice Srbije, odnosno Direkcija za izgradnju grada, a izvode se na rekonstrukciji ograde nadvožnjaka, rekonstrukciji rasvete i čišćenju kamenih i drugih delova nadvožnjaka od grafita i prljavština.
Rekonstrukcija podvožnjaka na Segedinskom putu

Radovi traju do petka, u periodu od 08,00 do 12,00 časova, a mogu izazvati manje gužve u saobraćaju, te je potrebno uskladiti vožnju sa navedenim uslovima ili koristiti alternativne pravce.

Kao što je i najavljeno, jutros su počeli radovi na rekonstrukciji podvožnjaka na Segedinskom putu. Nakon što su pre par meseci skinuti reklamni bilbordi s jedne strane podvožnjaka moglo se naslutiti da sledi rekonstrukcija, pa će tako u naredna tri dana ograda na podvožnjaku preko kojeg prolaze vozovi biti promenjena, kao i mermerne ploče. Samim tim biće povećana bezbednost učesnika u saobraćaju.

Nakon što su Železnice Srbije najavile da će krenuti sa rekonstrukcijom, Javno preduzeće “Direkcija za izgradnju grada” u okviru programa redovnog održavanja izdvojilo je milion dinara za rekonstrukciju rasvete i čišćenje kamenih i drugih delova podvožnjaka od grafita i prljavština.

Radovi će trajati do petka i obavljaće se u periodu od 08 do 12 časova. Zbog radova dolazi do sužavanja saobraćaja jer se vrši zatvaranje po jedne saobraćajne trake u oba smera. Radovi mogu izazvati manje gužve u saobraćaju, za svaki slučaj jutros je bila prisutna i policija, te je potrebno uskladiti vožnju sa navedenim uslovima ili koristiti alternativne pravce.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3248

Povezana vest

Povezane teme

podvožnjak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.