Komentara: 0
Pregleda: 1527

Renoviran objekat apoteke kod Lifke

30.01.2009. u 09:36h
Izvor: RTV Yueco
Renoviran objekat apoteke kod Lifke

Ogranak Apoteke Subotica kod bioskopa Lifka je renoviran i uređen po svim evropskim standardima.Ima deo kao savetovalište za pacijente, da se odmore dok čekaju red, a i ponuda je raznovrsna.

Radovi su trajali nešto više od mesec dana, a ceo projekat košta četiri miliona dinara,a finansirala ga je sama Apoteka. Subotičanka Gabrijela Krmpotić ne krije svoje oduševljenje što je renoviran objekat zgrade Subotičke apoteke, kod Bioskopa Lifka. Ona kaže da je apoteka dobro snabdevena i da viže ne mora u centar grada po lekove.Izvođač građevinskih radova na objektu apoteke pored bioskopa Lifka, bilo je subotičko preduzeće “Ekspres-servis”.

Ceo projekat je osmislila arhitekta Jagoda Alavantić. Subotička apoteka ima 20 ogranaka i svake godine se objekti renoviraju. U Subotičkoj apoteci kažu da će i naredne godine nastaviti sa istim tempom da rade, kako bi opravdali nedavno dobijena priznanja za rad i kvalitet.

Svečanom otvaranju su prisustvovali građani, predstavnici lokalnih i pokrajinskih zdravstvenih institucija, kao i gradonačelnik Subotice, Saša Vučinić.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1527
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.