Komentara: 1
Pregleda: 2171

Replika SFRJ meta huligana

31.08.2009. u 16:53h
Izvor: Dnevnik "Danas"
<p>Grupa vandala izlomila je bilborde i napravila nered na prostoru Četvrte mini Jugoslavije, koji se nalazi na posedu Bla&scaron;ka Gabrica, na periferiji Subotice, a koji su stranke SKJ Subotice, Ekolo&scaron;ka stranka i Centar Tito, uz pomoć brojnih &bdquo;jugonostalgičara", preuredili i proglasili teritorijom četvrte Jugoslavije, u mini-izdanju.</p>
Replika SFRJ meta huligana

U ovoj „montažnoj državi", gde postoje mnogi simbolični sadržaji bivše velile države, poput Triglava i Jadrana, obeležavaju se svi značajni datumi SFRJ. Vandalsko uništavanje tog uređenog prostora osudili su osnivači ove replike SFRJ, i zatražili od policije da što pre pronađe počinitelje, jer kako navode u svom saopštenju Mini Jugoslavija je i ranije bila meta napada huligana, koji su već lomili klupe, dečija igrališta i sadnice drveća. Prostor je inače uređen zahvaljujući brojnim radnim akcijama.

Izvor: Dnevnik "Danas"
Postavljeno pre 15 godina i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2171
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.