Komentara: 0
Pregleda: 1101

Rešenje grejanja za školu Žarko Zrenjanin

13.02.2009. u 10:12h
Izvor: RTV Yueco
<p>Danas je potpisan ugovor između direktorke Osnovne i Srednje specijalne &scaron;kole &ldquo;Zarko Zrenjanin&rdquo; i donatora o poklonu od 80.000 dinara. Novac je dat za re&scaron;enje problema sa grejanjem koje ima dnevni boravak pomenute &scaron;kole, a koji se nalazi u Banijskoj ulici.</p>
Rešenje grejanja za školu Žarko Zrenjanin

Objekat u kome su smeštena lica ometena u razvoju trenutno se greje TA pećima. Dnevni boravak postoji od 1973. i u njemu svaki dan vreme provodi 36 štićenika o kojima brine četvoro zaposlenih. Njihov rad, materijalne troškove i ishranu štićenika finansira grad. Novac koji bude sakupljen sledeće subote na Balu gradonačelnika će biti dat za završetak projekta uvođenja grejanja na gas. Masterplast je obećao toplotni izolaciju za objekat, Suboticagas je završio sve spoljašnje radove, a za uvođenje grejanja potrebno je ukupno 500.000 dinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1101
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.