Komentara: 0
Pregleda: 8685

Revija frizura Dijane Jurić u Subotici

23.03.2009. u 19:15h
Izvor: Blic
<p>Mlada ali iskusna frizerka Dijana Jurić predstavila je u novootvorenom &bdquo;A" klubu, u centru Subotice, reviju frizura &bdquo;Hair style by Dika". Dvadeset devojaka i mladića, u haljinama i odelima lokalnih butika, bili su u petak modeli za ručni rad Jurićeve, koja je pro&scaron;le godine bila zadužena za frizure na takmičenju za izbor za mis Subotice i Vojvodine (<a href="http://www.missvojvodine.com" target="_blank">www.missvojvodine.com</a>)</p>
Revija frizura Dijane Jurić u Subotici

Želeći da dolazak prvih prolećnih dana protekne u glamuru i elegantnom stilu, po čemu su Subotičanke i poznate, Dijana Jurić je prema izgledu modela birala i frizuru.

Nema pravila. Ne mogu reći sada je ovo moderno i to treba svaka žena da uradi sa svojom kosom. Devojke moraju pronaći stil koji im najbolje leži i prema tome treba da tretiraju i kosu, koja je neizostavan deo imidža - kaže Dijana.

Iako je isključivo ženski frizer, ona je ovog puta sugrađanima prikazala i moderne muške frizure, a umeće da od kose napravi umetnička dela potvrdili su posetioci dugim i čestim aplauzima. Susret mladosti, elegancije, stila, frizerske i modne umešnosti začinjen je energičnim nastupom plesnog para iz Mađarske, koji je u ritmu sambe, rumbe i ča-ča-ča najavio dolazak proleća na sever Bačke.

- Želela sam da veče bude posebno i da na reviji, osim pukog izlaska na pistu, izaberemo i najlepši model.

Žiri u sastavu Vojkan Komazec, frizer od koga sam učila zanat, Mile Svilar, otac pevača Dušana Svilara, Dragan Matejić i Vildan Nikšić odlučili su da je Jelena Vukosavljević najlepša devojka sa najlepšom frizurom - kaže Dijana Jurić.

Fotografije možete videti na ovom linku

Izvor: Blic
Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 8685
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.