Komentara: 0
Pregleda: 4771

Rezultati male mature

20.06.2012. u 23:15h
Izvor: RTV Yueco
Osnovne škole su počele da objavljuju prve rezultate koje su osmaci postigli na testovima iz srpskog jezika i matematike.
Rezultati male mature

Iako je po kalendaru upisnih aktivnosti predviđeno da se preliminarni rezultati objave najkasnije sutra, neke osnovne škole su već danas objavile rezultate.

U dogovoru s poverenikom za informacije od javnog značaja, od ove godine rezultati završnog ispita biće istaknuti unutar osnovnih škola, a ne, kao do sada, na ulaznim vratima ili prozorima.

Eventualne žalbe učenika na rezultate podnose se nakon zvaničnog objavljivanja preliminarnih rezultata 21. juna u osnovnim školama, a žalbe okružnim upisnim komisijama dan kasnije, 22. juna. Konačni rezultati biće objavljeni 25. juna u osnovnim školama i na sajtuwww.upis.mpn.gov.rs. Rezultai na sajtu biće objavljeni pod šiframa poznatim đacima i roditeljima.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 4771
Povezane teme

mala matura

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.