Komentara: 4
Pregleda: 7212

Rođendanski popust u toku sutrašnjeg dana u turističkoj agenciji Inter travel

01.12.2014. u 16:20h
Izvor: Subotica.com
Turistička agencija Inter travel danas slavi jubilej, 10 godina rada i poslovanja u našem gradu. Tim povodom, u toku sutrašnjeg dana (utorak, 2. decembar) svima koji ih posete nudi popust na aranžmane.
Rođendanski popust u toku sutrašnjeg dana u turističkoj agenciji Inter travel

Trenutno aktuelne ponude su letovanje 2015. u Grčkoj, doček Nove godine u evropskim metropolama, kao i zimovanje u najpoznatijim skijalištima, u Srbiji i inostranstvu.

Kao zahvalnost za poverenje koje im naši sugrađani ukazuju, pored već postojećih popusta za rano  rezervisanje ponuda (rani "booking") svima koji u utorak, 2. decembra rezervišu letovanje u Grčkoj za 2015. godinu, Inter travel poklanja dodatnih 5% popusta.

Oni koji odluče da Novu godinu dočekaju u nekoj od evropskih metropola takođe dobijaju 5% popusta.

Turistička agencija Inter travel se nalazi u Subotici, na adresi Branislava Nušića 7, a broj telefona za sve informacije je 024/670-785. 

Izvor: Subotica.com
10. rođendan Turističke agencije Inter travel 10. rođendan Turističke agencije Inter travel 10. rođendan Turističke agencije Inter travel 10. rođendan Turističke agencije Inter travel 10. rođendan Turističke agencije Inter travel 10. rođendan Turističke agencije Inter travel 10. rođendan Turističke agencije Inter travel 10. rođendan Turističke agencije Inter travel
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 7212
Povezane teme

turističke agencije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.