Komentara: 2
Pregleda: 752

Rukomet: Smederevo bolje od Spartaka (26:28)

31.10.2022. u 10:15h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka poraženi su na domaćem parketu od Smedereva rezultatom 28:26 u okviru šestog kola Super B lige Srbije. Gosti su dobro otvorili meč, stigli do prednosti koju su odrđavali do 17. minuta kada su Subotičani stigli do izjednačenja, a potom i preokrenuli rezultat u svoju korist. Nije dugo trebalo Smederevcima da preokrenu u svoju koristi i do kraja održe vođstvo za pobedu i dva nova boda.
Rukomet: Smederevo bolje od Spartaka (26:28)

Smederevo je bolje otvorilo utakmicu i povelo sa dva gola. Smanjo je Spartak i nastavljena je borba gol za gol do 17. minuta kada su Subotičani uspeli da poravnaju rezultat 6:6, a potom i preokrenu u svoju korist. Nije dugo trebalo gostujućoj ekipi koja je već u sledećem napadu izjednačila  9:9. Vodila se velika borba na parketu, ali odlična odbrana Smederevaca nije dozvolila Subotičanima da iskoriste svoje prilike i na odmor se otišlo uz plus tri za goste – 14:17.

I u nastavku je vićena dobra igra obe ekipe, ali su igrači Smedereva bili bolji i na kraju slavili rezultatom 28:26.

Spartak – Smederevo 26:28 (14:17)
Spartak: Gašić, Vojvodić, Miskin, Stevović 7, Momić, Milović 4, Radosavljević 11, Spremo, RAKIĆ 3, Bukvić, Bošković 1, Milosavljević, Ivić, Vuković, Ninković.

Smederevo: Du. Stojković 2, Martić 1, Jevđenović 3, Da. Stojković 2, Marjanović 6, Jokić 4, Milutinović 2, Nedeljkov 3, Stanković , Todorović, Spasić 3, Živković, Janjušević, Mirković, Filić 1, Vujović 1.

U narednom kolu Spartak gostuje u Beogradu gde se sastaje sa ekipom Lavova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 752
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.