Komentara: 2
Pregleda: 866

Rukomet: Spartak bez pobede i posle tri kola, Šamot bolji za dva gola

04.10.2021. u 11:38h
Izvor: Subotica.com
Spartak je poraženi i u trećem kolu B grupe Arkus Superlige Srbije i to od Šamota u Aranđelovcu rezultatom 27:25. Do poslednjeg trenutka meč je bio neizvestan, ali su domaći igrači iskoristili bolje prilike i došli do pobede.
Rukomet: Spartak bez pobede i posle tri kola, Šamot bolji za dva gola
Foto: Ilustracija, arhiva

Od početka se vodila velika borba na parketu. Subotičani su želeli da posle dva negativna rezultata konačno dođu do bodova, kao i domaći tim čiji je cilj bio da upiše prvi trijumf. Imali su i jedni i drugi svoje šanse, a Aranđelovčani su uspeli da posle pola sata igre steknu prednost od dva gola – 14:12.

Nisu posustali igrači Spartaka. U nastavku su se suprotstavili Šamotu. Neizvesno je diblo do same završnice. Ipak dva gola prednost domaćeg tima bila su nekako nedostižna za Subotičane i bodovi su ostali u Aranđelovcu.

Šamot – Spartak 27:25 (14:12)

Šamot: Mitrović,  Ilić,  Mrdović, N. Radosavljević 5, V. Radisavljević, Dragutinović 1, Preković, Stanojević, Praščević 2, Lomić 2, N.Ilić, Živojinović 7, Spasić, Pavlović 3, Avramović 3, Milinić 4.

Spartak: Radović, Vojvodić, Papeš Bogosavljev, Skuban 3, Miskin, Kovačević 9, Potpara 2, Jevtović 4, Stanković 5, Suvajdžić, Latković, Radosavljević 2, Terzić, Simić, Spremo, Novaković.

U narednom kolu Spartak čeka novo gostovanje i to Mokroj Gori u Novom Pazaru.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 866
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.