Komentara: 0
Pregleda: 585

Rukomet: Spartak bolji od Hercegovca (29:32)

22.11.2022. u 09:49h
Izvor: Subotica.com
Spartak je upisao pobedu u 9. kolu Supe B lige protiv Hercegovca u Gajdobri rezultatom 32:29. Odlično su Subotičani otvorili meč, kontrolisal igru sve do nekog 40. minuta kada su malo posustali i dozvolili domaćinu da ih sustigne, ali je ipak završnica pripala timu Slaviše Lakovića koji je upisao nove bodove.
Rukomet: Spartak bolji od Hercegovca (29:32)

Domaći tim je poveo pogotkom Dodera, ali je Spartak već u narednom napadu izjednačio, a potom preokrenuo rezultat u svoju korist. Vodila se izjednačena borba, gol za gol prvih dvadesetak minuta, a onda su Subotičani serijom od tri pogotka stekli prednost od 12:10. Do kraja prvog poluvremena stečenu prednost su održali – 13:15.

I u nastavku je Spartak igrao svoju igru diktirao ritam, ali se ni domaćin nije predavao. Kod rezultata 15:17 uz dva brza pogotka su izjednačili. Usledio je period velike borbe, Hercegovac je preokrenuo rezultat u svoju korist, i čak u tri navrata imao gol prednosti, a onda je Spartak posložio kockice u odbrani, a u napadu bio precizniji i finiš utakmice odigrao u svom ritmu za konačnih 29:32 i nove bodove.

Hercegovac – Spartak 29:32 (13:15)

Hercegovac: Marjanov, Radonjić, Rakocija 1, Jovanović, Milošević 5, Ratković, Doder 5, Janjić, Šević 3, Kočić 9, Marković, Živković, Mirić 6, Mijatović, Ćeran.

Spartak : Ninković, Momić, Miskin, Milović 8, Vuković, Milosavljević, Potpara 3, Gašić, Spremo 2, Radosavljević 10, Bukvić, Rakić 5, Živković 2, Vojvodić, Pešić 1

Spartak u narednom kolu dočekuje Kolubaru iz Lazarevca. Utakmica se igra 26. novembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 585
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.