Komentara: 0
Pregleda: 1156

Rukomet: Spartak bolji od Smedereva za finale plejofa (28:27)

22.05.2023. u 17:24h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka slavili su i u drugoj utakmici polufinala plejofa protiv Smedereva i obezbedili mesto u završnici za plasman u viši rang. Slavili su Subotičan rezultatom 28:27. Iako je utakmica bila neizvesna do same završnice, Subotičani su bili bolji u završnici meča i na kraju došli do važne pobede.
Rukomet: Spartak bolji od Smedereva za finale plejofa (28:27)

Smederevo je bolje počelo meč i steklo prednost od čak tri gola, ali nisu posustajali u domaćem timu. Sustigli su na poen zaostatka. Ipak u završnici prvog dela kada je trebalo da Spartak dođe do izjednačenja, nije u tome uspeo. Smederevci su to kaznili i na odmor otišli sa plus dva prednosti – 14:16.

U nastavku je tim Slaviše Lakovića zaigrao još bolje i uspeo da dođe do izjednačenja, a potom i preokreta 18:17. Vodila se velika borba na parketu, gol za gol. U jednom trenutku Subotičani su imali tri igrača manje što je Smederevo iskoristilo i ponovo preuzelo vođstvo 20:21. Kako se bližio kraj Subotičani su igrali sve bolje i došli do novog izjednačenja kod rezultata 23:23. Neizvesnost je trajala do finiša. Imao je domaći tim dva gola prednosti u poslednjim minutama utakmice, gosti su smanjili na 28:27 i tim rezultatom je meč završen. Zaslužena pobeda Spartaka i plasman u finale plejofa.

Spartak - Smederevo 28:27 (14:16)

Spartak: Starčević, Momić 7, Miskin 2, Panić, Marić, Potpara 2, Gašić, Spremo, Radosavljević 6, Perazić, Bukvić, Živković 4, Stevović 6, Laković 1, Vojvodić, Maksimović.

Smederevo: Martić, Milunović 5, Janjušević 2, Zarin, Jevđenović 8, Filić, Todorović, Marjanović 6, Stojković 1, Pešić 4, Ristić 1, Mirković, Stanković, Živković.

Pred Spartakom su još dve utakmice finalne serije, a protivnik će im biti pobednik iz duela Ub – Crvenka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1156
Povezane teme

rukometni klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.